Personalansvarig

Personalansvarig

Ivarssons i Metsjö söker Personalansvarig

Ivarssons i Metsjö AB är ett tillverkande, familjeägt företag under expansion. Företaget har ca 70 anställda. Vi tillverkar transportvagnar, hallbyggnader samt mobila gas- och kemikalieförråd. Våra transportvagnar säljs inom hela Europa. Geografisk placering, ca 5 km öster om Linköping (www.metsjo.se).

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som personalansvarig hos oss kommer Du att arbeta brett inom hela HR-området och ingå i företagets ledningsgrupp. Du kommer ansvara för alla praktiska och administrativa personalfrågor från rekrytering till avslut av anställning. Du ska även administrera och svara på frågor gällande kollektivavtalade försäkringar.

Arbetsmiljöarbete är en viktig del av tjänsten liksom rehabilitering och uppföljning av sjukfrånvaro. Du ansvarar också för företagets löneutbetalningar och administrering av närvaro/frånvaro och övriga administrativa uppgifter såsom företagets ledningssystem.

Det här är en tjänst som passar Dig som uppskattar mycket ansvar och stora påverkansmöjligheter, samt lockas av att arbeta i ett företag med snabba och korta beslutsvägar.

Kvalifikationer

Vi söker en social, flexibel och prestigelös person. Du har lätt för att samarbeta med andra i kombination med att också kunna arbeta självständigt. I tjänsten är det viktigt att ha en god förmåga för struktur, ordning och reda.

Vi söker dig som har en lämplig utbildning inom Human Resource. Utbildningen bör innefatta arbetsrätt och personaljuridik. Du behöver ha goda kunskaper i relevant lagstiftning på arbetsmarknaden och kunskap om kollektivavtal.

Vi tror att du har ett par års erfarenhet från liknande tjänst. Kunskap i Vismas löneprogram och/eller affärssystemet Jeeves är meriterande.

Tjänsten är på heltid. Planerat tillträde under våren 2024 eller efter överenskommelse.

Hur du ansöker

För tillsättning av denna tjänst har vi tagit hjälp av Sententia rekrytering & konsult.

Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan med CV och meritförteckning till jan.hellstrom@sententia.se