Karriär

Bli en del av Metsjö!

Metsjö är beläget ca 5 km öster om Linköping, nära flygplatsen, och har idag fler än 70 anställda med en omsättning på ca 130 miljoner.

Eftersom vi tillverkar alla våra vagnar och förråd från grunden kan vi erbjuda många olika arbetsuppgifter och även goda utvecklingsmöjligheter för dig som är intresserad av att jobba hos Metsjö. Den största delen av våra anställda arbetar som svetsare, men vi har även personal som arbetar med sågning, klippning och bockning av plåt. Det finns också avdelningar inom ytbehandling och montering. På kontoret arbetar bland annat konstruktörer, CAD-ritare, produktionsplanerare, säljare och inköpare.

Under vår och sommar har vi en hög arbetsbelastning och kan få behov av extrapersonal. I första hand brukar vi behöva förstärkning av svetsare men även andra verkstadsarbeten kan bli aktuella. För att få arbeta som svetsare krävs en svetsutbildning eller god erfarenhet av MAG-svetsning.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Tveka inte att skicka in ditt CV och en kort presentation av dig själv till carina.a@metsjo.se.